Spuitgieten
Afdrukken
PDF

In onze spuitgietafdeling verwerken wij verschillende materialen als PP, HDPE, LDPE, ABS, PC, ASA. Wij beschikken over verschillende machines welke eventueel 24 uur per dag kunnen draaien. Door centraal aangeleverde materialen en slimme opstelling van machines produceren wij in een schone omgeving. In de spuitgietafdeling wordt continu een lichte overdruk gehouden om schoon te kunnen produceren. Ook productie onder cleanroom omstandigheden is mogelijk.foto_tandenstoker

 

 

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in ontwikkeling, prototyping en proefmatrijzen. Samen met onze klanten hebben wij al vele producten succesvol ontwikkeld en lange tijd geproduceerd. Met deze ervaring hebben wij eigen specialismen als het aanspuiten van geextrudeerde buizen in verschillende afmetingen en materialen. Hierdoor zijn bijzondere klantwensen mogelijk.

Op onze compounder kunnen wij onze eigen masterbatches en kleuren maken. Door jarenlange ervaring is dit een specialisme geworden. Er kunnen verschillende additieven met grondstoffen worden gemengd om de optimale samenstelling te verkrijgen. 

 

Assemblage en bedrukking (tampondruk) mogelijk.

IMG_1682
Wij verwerken ook Bio-plastics, vraag om informatie!